úterý 9. ledna 2018

Deníček moderního fotra - Dominik Landsman //reupload

Ahoj čtenáři,

jelikož je tato neděle první povánoční, přináším vám recenzi knížky, kterou jsem koupila pod stromek - Deníček moderního fotra od Dominika Landsmana. Jelikož čas od času zabrousím a pročtu blog pana L., nakoukla jsem ze zvědavosti dovnitř. A ejhle, přečetla jsem jí. A prodloužila jsem si život alespoň tak o  pět let.


Autor knihy je muž na mateřské. Příčinu i důsledky si budete muset přečíst sami. Ne snad proto, že bych vás chtěla ošidit, ale tím, že bych vám to vyžvanila sama, bych vás o hodně ochudila. Kdo někdy zavítal k němu na blog (ze kterého kniha vzešla), zná i velmi osobitý styl autorova vyprávění. Jsou situace, kdy nevíte jestli se to opravdu děje nebo už si autor trochu přibarvuje. Já teda doufám, že přibarvuje hodně, jinak by to bylo až na sociálku :D


Kniha je to opravdu humorná. Nebyla jediná stránka u které bych se nepopadala za břicho. Ano, až tak moc. Zároveň nám přináší trochu extrémní, přesto odlehčené svědectví z mateřské dovolené. Ačkoliv sama jsem zatím (a ještě na nějaký čas) bezdětná, jsem starší sestrou. A jelikož jsem o hodně starší sestrou, byla jsem samozřejmě zapojena do hlídání a rozvíjení nového života. Díky tomu dokáži pochopit strasti pana L.


Abych to shrnula, podle mého názoru je kniha vhodná snad pro každého. Pobavila mne, pobavila i přítele (četla jsem mu úryvky a prý si ji taky přečte) a určitě by pobavila i moje rodiče. Prarodiče by mohli být problémoví, mohlo by je to pobouřit a tak :D

Takže, Rozhodně doporučuji!

Brzy nashledanou :)

4 komentáře:

  1. Už jsem o jejím přečtení uvažovala :D a vypadá to opravdu zajímavě :D :D
    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Není nad to ,když ti kniha prodlouží život o několik let! Rozhodně se o tom něco více dozvím, protože se ráda zasměji :)

    http://small-literaryworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat